Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Zet de espresso en laat deze afkoelen. Klop in een aparte kom het eiwit samen met de suiker op tot een lobbig schuim.
2
Mix in een cocktailshaker de ijsklontjes met amaretto likeur, Amarula likeur, slagroom en de afgekoelde espresso. Shake dit stevig gedurende 10 sec.
3
Schenk de cocktail uit door een cocktailzeef in een mooi glas. Schep met een lepel het opgeklopte eiwit op de cocktail en strijk het glad tot aan de randen met de bolle kant van de lepel.
4
Zeef ten slotte cacaopoeder over het eiwitschuim om de cocktail af te maken.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Onbekend
Sebastiaan

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Dranken & cocktails
Cuisine
Italiaans

Gemaakt door Eatertainment

Delen via