Eatertainment_pilot_tortilla&pinata

Kom proeven! – Pinchos & tapas

Pinchos & tapas

Een broodje tapas? Jazeker, dit is de perfecte combinatie tussen klassieke tapas en pinchos. Kom langs en haal een van de 3 verschillende broodjes die rijkelijk belegd worden met de populairste tapasgerechten: tonijnsalade, pittige kip-samba salade of oude kaas salade.

Zelf koken kan natuurlijk ook. Je vindt alle ingrediënten op één plek in de winkel: zo vul je direct je mandje om de gerechten vervolgens zelf thuis te maken. Maar hoe maak je dit gerecht? Scan de QR-code in de winkel en het bijbehorende recept is binnen handbereik!

Zien we jou in de winkel? Je bent 7 dagen per week welkom om te komen proeven tussen 12:00 en 18:00 uur.

Meer weten?

Eatertainment in de winkel start bij Jumbo Kooistra (Leeuwarden en Bolsward) en Jumbo Maripaan (Groningen en Drachten). De komende maanden worden er meer evenementen bij verschillende winkels in het hele land georganiseerd. Onze ambitie is om Eatertainment de komende jaren door heel Nederland uit te rollen. Kun jij niet wachten tot we in jouw supermarkt of favoriete winkel te vinden zijn? Laat ons weten waar zodat we je bij jou in de buurt kunnen verrassen en inspireren!

Een kijkje achter de schermen en op de hoogte blijven van al onze leuke activiteiten? Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over dit evenement

Ma 30 aug. 2021 - Zo 5 sep. 2021
Jumbo Kooistra Bolsward, Bolsward
Gratis toegang
Chefs:
Ilya Bondarev

Soort event
In de winkel
Delen via