Header Plant FWD

Building a Plant Forward Future Together

Broodje Pulled Paddo's Shoarma

Diorama of Desire

Welkom bij Plant FWD! Tijdens dit event brengen we start-ups, merken, investeerders, toekomstige talenten en andere changemakers van over de hele wereld samen om een Plant Forward-toekomst te creëren. Het doel? De wereld duurzamer én diervriendelijker maken voor een betere toekomst.

Stap binnen in de Diorama of Desire en waan je in de supermarkt van de toekomst. Ontdek hoe je gemakkelijk recepten kunt ‘veganizen’ met onze foodswap functionaliteit en laat je verleiden door verrukkelijke gerechten in Mission Kitchen. Van ontbijt en lunch tot smakelijke borrels, je proeft de plantaardige gerechten hier.

Samen bouwen we aan een Plant Forward Future!

Recepten van Mission Kitchen

Plant Fwd Test
Yoghurt Met Mango En Passievrucht

Yoghurt met mango en passievrucht

Kom langs bij Mission Kitchen en probeer hier deze tropische verrassing van EAT ME. Een goed begin van de dag en met slechts 4 ingrediënten heb jij een feestelijk ontbijt. Kies voor plantaardige yoghurt en maak je ontbijt in een handomdraai plant based.

Ciabatta Met Vegan Bacon

Ciabiatta met vegan bacon

Zin in een hartig borrelhapje? Maak dan deze ciabiatta met plantaardige bacon van Vega Insiders. Je hebt alleen ciabatta, tomatentapenade en natuurlijk plantaardige bacon nodig om te genieten van dit recept. Bak de bacon kort in de pan en serveer binnen 10 minuten een lekker hapje op tafel.

Broodje Pulled Paddo's Shoarma

Broodje pulled paddo's shoarma

Dit broodje shoarma van pulled paddo’s doet zeker niet onder voor een vleesvariant. De pulled paddo’s zorgen voor een lekkere structuur, maar maken het geheel plantaardig. Met smaakvolle kruiden en knapperige groenten is het heerlijke broodje van De Nieuwe Keuken compleet.

zeewier lekkernijen

Zeewier lekkernijen

Ook met de borrel kun je gemakkelijk een stukje vlees, vis of kaas laten staan. Pak een mooie borrelplank en serveer hier deze zeewier lekkernijen van Seaweed Food Solutions op. Van mini empanadas met zeewier roti vulling tot spicy notuna sushi spread, om je vingers bij af te likken!