In samenwerking met:
waterdrop pomegrante
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Granaatappel cosmo

Alcoholvrije cocktails, oftewel mocktails, worden steeds populairder. Wij begrijpen wel waarom: over het algemeen zijn ze minder ongezond omdat er geen alcohol aan toe wordt gevoegd, de smaken doen écht niet onder ten opzichte van cocktails mét alcohol én je voelt jezelf een stuk frisser. In deze mocktail gebruiken we een Waterdrop, wat een superlekkere smaak toevoegt terwijl het eigenlijk ‘gewoon’ water is. Dit wil je proberen!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept granaatappel cosmo

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Doe de waterdrop® en het water in de cocktailshaker. Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap uit. Voeg de citroenschil, het citroensap en de ijsblokjes toe aan de cocktailshaker.
2
Shake 10 sec. en schenk in de glazen. Garneer met de granaatappelpitjes.

Wat is Waterdrop?

Waterdrop helpt jou om aan je aanbevolen hoeveelheid drinkwater per dag te komen! Door goed te hydrateren houd je namelijk je energieniveau op pijl en blijf je alert. Ontzettend belangrijk! Maar wet weten allemaal hoe lastig het kan zijn om genoeg water te drinken. Vaak schiet het er bij in, je hebt het te druk, of… je bent de smaak van ‘gewoon’ water beu. En juist daarvoor biedt Waterdrop de oplossing.

Van het beste fruit en de beste planten ter wereld worden de Waterdrops gemaakt. Het water wordt onttrokken uit de planten en het fruit en vervolgens wordt het gedroogd tot een zuiver poeder ontstaat. Vervolgens wordt het poeder verpakt in een heel dun vliesje. Het resultaat? Een volledig suikervrije ‘drop’/capsule die jij toevoegt aan je Waterdrop fles en laat oplossen. Kan je daarna genieten van je water, zónder slechte toevoegingen, maar mét ontzettend veel verschillende heerlijke smaken!

In dit recept voor een heerlijke mocktail hebben we gebruikgemaakt van één van de vele smaken Waterdrops. Ben je benieuwd naar een andere mocktail mét Waterdrop? Probeer dan de lavendel frost. Met maar een paar ingrediënten serveer jij deze drankjes.

Meer recepten voor heerlijke mocktails

Drink je een tijdje geen of minder alcohol? Gelukkig kan je met ontzettend veel verschillende mocktails blijven combineren. En het leuke is dat je de alcohol helemaal niet mist! Ideaal, en zéker de volgende ochtend wanneer je fris en fruitig opstaat.

Probeer eens de cranberry gingerbeer mocktail, de spicy virgin margarita of de ginger ale mocktail met chocolade vijgen. Recepten die ook ontzettend leuk zijn voor de aankomende feestdagen!

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

  Voedingswaarden

  Per 1 persoonsportie

  Voedingswaarden

  Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

  Vind je dit leuk?

  Gemaakt door Eatertainment

  Delen via