Okonomiyaki Van Alma
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Okonomiyaki van Alma

Alma Bodega Oisterwijk
Bij deze in Oisterwijk gelegen eetgelegenheid draait alles om kwaliteit en gastvrijheid. Alma Bodega heeft een toegankelijke bistrostijl en biedt de mogelijkheid tot lunch, diner of een goed glas wijn gecombineerd met smaakvolle hapjes. Naast de bodega heeft Alma ook een fine-dining restaurant, waar je terecht kunt elegante gerechten in een gastvrije setting. Chef-kok Wouter van Laarhoven is verantwoordelijk voor de bereiding van de lekkerste, authentieke gerechten. Gegarandeerd genieten!

Bestellen of zelf aan de slag?
Wij hebben het geluk om een van de geheime recepten van chef-kok Wouter van Laarhoven met jullie te delen. Zijn populaire gerecht okonomiyaki, een Japanse hartige omelet, maak je dankzij het recept ook heel eenvoudig thuis. Ga je liever eropuit? Maak dan een reservering bij het restaurant of kom gezellig langs.

Okonomiyaki
Okonomiyaki is een Japanse hartige omelet. In deze goedgevulde omelet komt alles samen: zoet, zout, knapperig én romig. Deze variant is gevuld met spitskool en diverse ingrediënten die je bij de toko vindt, zoals de dashi bouillonpoeder en furikake.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten beslag
Ingrediënten okonomiyaki
Extra benodigdheden

Recept okonomiyaki van alma

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Doe voor het beslag alle ingrediënten in een kom en mix dit met een staafmixer.
2
Voeg de spitskool toe en zorg ervoor dat de spitskool volledig ondergedompeld is in het beslag. Laat dit 30 min. in de koelkast staan of totdat de kool zacht geworden is.
3
Zet een koekenpan op middelhoog vuur en verwarm een scheutje olie in de pan.
4
Pak met een tang een deel spitskool en verdeel dit door de pan. Giet waar nodig nog wat beslag in de pan. Bak de omelet aan beide kanten mooi goudbruin.
5
Maak de okonomiyaki af met kewpie mayonaise, furikake, bosui, koriander en bonito flakes naar smaak.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Japans
Diëten
Koolhydraatarm
Soort
Ei
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via