Rijstomelet Met Garnalen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Rijstomelet met garnalen

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Kluts de eieren en meng met de kookroom, sojasaus, oestersaus en sesamolie. Snijd 1/2 van de bosuitjes in ringen en roer deze samen met de rijst door het eimengsel.
2
Verhit wat olie in een ovenbestendige pan en bak hierin het eiermengsel circa 1 min. Roer af en toe door. Plaats de pan in het midden van de oven en bak het eiermengsel in 10 à 15 min. gaar.
3
Verhit ondertussen in een kleine koekenpan een scheutje olie. Bak hierin de garnalen in 3 à 5 min. gaar.
4
Meng de tomatenketchup, gembersiroop, ketjap, chilisaus en vissaus tot een foe yong hai saus.
5
Pluk de blaadjes van de takjes koriander, snijd de overige bosuitjes in dunne reepjes en snijd de limoen in partjes.
6
Serveer de omelet met de foe yong hai saus, garnalen, blaadjes koriander, bosui en sesamzaadjes. Garneer met een partje limoen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Selderij
  • Weekdieren
  • Schaaldieren
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Wibe
Sebastiaan van Eatertainment
Ernie
Lisa van Eatertainment
Edwin
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Ei
Rijst
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via