Jouw smaakprofiel is stevig!

Gegratineerde kreeft met wijn

Dat is nog eens een stevige knaap! Jouw smaakprofiel is stevig, wat betekent dat pittige, stevige wijnen perfect bij jou passen. Wijnen die in houten vaten hebben gerijpt. Waar je bij iedere slok weer iets nieuws proeft. Niet alleen rode wijnen, maar ook stevige, witte wijnen passen hier goed bij. Voor welke wijnspijscombinatie ga jij tijdens de feestdagen?

Kies voor een betere kerst met heerlijke recepten en bijpassende wijnen!

Wijnen bestellen die passen bij jouw smaakprofiel? Bestel de bijbehorende wijnen nu in de aanbieding. Omdat je de test hebt ingevuld krijg je daarnaast €10 korting op wijnen die niet in de aanbieding zijn bij Wijnvoordeel.nl bij besteding vanaf €40! Gebruik hiervoor deze kortingscode in het bestelproces: EAT10*.

Wijnspijscombinaties passend bij jouw smaakprofiel

Varkenshaas Met Cranberrysaus En Regenboog Wortelen

Governo met varkenshaas

Varkenshaas met cranberrysaus en regenboog wortelen, nom! Een combinatie waar je ‘u’ tegen zegt. Zéker wanneer je er een heerlijke krachtige rode wijn van Scarànto bij schenkt. Een wijnspijscombinatie om door een ringetje te halen. Ga je het zelf proeven?

Entrecote Met Zelfgemaakte Kruidenboter

Governo met entrecote

Als vleesliefhebber mag een heerlijk stuk entrecote niet ontbreken! We serveren de entrecote met zelfgemaakte kruidenboter, sinaasappelsalade en Roseval aardappeltjes. En wat past er beter bij een goed stuk rood vlees? Juist, een stevige rode wijn!

Stracciatella Di Burrata Met Granaatappel En Bloemen

Chardonnay met stracciatella di burrata

Deze stracciatella di burrata met granaatappel en bloemen is echt een knaller op de kersttafel. Zo mooi dat het bijna zonde is om het op te eten! Bij burrata mag je best een lekkere, stevige wijn serveren. De Bénédicte & Bourbon Chardonnay is een aanrader. Met tonen van citrus, perzik, gebrande noten en vanille is dit een wijn die je niet snel vergeet.

zalmrollade met rode pesto

Chardonnay met zalmrollade

Dit is dé wijn om mee uit te pakken bij een feestelijk diner. Een houtgelagerde Chardonnay die qua smaak heel veel weg heeft van een Bourgogne. Maar dan tegen een wel hele aangename prijs! Deze wijn gaat ontzettend mooi samen met zalm. Een wijnspijscombinatie die je zeker wilt proberen: zalmrollade met rode pesto en een heerlijke, volle Chardonnay.

Ingelegde zalmmoot

Chardonnay met ingelegde zalmmoot

Nog een heerlijk zalmgerecht: ingelegde zalmmoot. Dit kost je wat tijd (lees: een hele nacht), maar het grote voordeel is dat je de voorbereiding een dag van tevoren al doet. Laat de zalmmoot vervolgens 12 uur marineren in de koelkast en daarna kan je ‘m meteen aansnijden. Lekker bij de borrel, de brunch of als aperitief en heerlijk in combinatie met deze Chardonnay!

Gegratineerde kreeft met basilicumhollandaise

Chardonnay met gegratineerde kreeft

Kreeft klaarmaken? Gelukkig is het niet zo moeilijk als het lijkt! We gratineren de kreeft waardoor het nog meer smaak krijgt en serveren de kreeft met basilicumhollandaise, groene asperges en krieltjes. Een feestje op je bord! De stevige, houtgelagerde Chardonnay maakt dit spektakelstuk helemaal compleet.

*| De kortingscode is geldig op alle niet afgeprijsde wijnen (m.u.v. Wijnoutlet, La Famille Meiland wijnen en cadeaubonnen). | De kortingscode is geldig t/m 31-01-2024. | De kortingscode is niet in te wisselen i.c.m. andere kortingscodes. | Niet geldig op cadeaubonnen en op reeds geplaatste bestellingen. | De totale korting kan niet oplopen tot meer dan de wettelijk toegestane 25%. | Type- en/of prijsfouten voorbehouden.