Een echte Hollandse klassieker: de frikandel speciaal. Dit keer op een rijkelijk belegd broodje met kruiden ketchup curry, mayonaise en ui. Dit heerlijke broodje staat binnen 20 min. bij jou op tafel.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept frikandelburger dutch style
Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor en bereid de Italiaanse bollen volgens aanwijzingen op de verpakking.
2
Verwarm de olie in een koekenpan. Bak de frikandellen 4 min. in een pan en keer regelmatig. Halveer de frikandellen en snijd beide helften in de lengte, maar snijd ze niet volledig door.
3
Snijd de rode ui in halve ringen en de lente-ui in ringetjes.
4
Snijd de Italiaanse bollen doormidden en besmeer met een dun laagje mayonaise en beleg met de frikandel, gevolgd door de curry en rode ui. Garneer met wat lente-ui.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment