Frikandelburger Eastern style
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Frikandelburger Eastern style

Zin in een ouderwets broodje frikandel? Wij geven het broodje een Oosterse twist met kruiden ketchup met stukjes pinda, seroendeng en gebakken uitjes.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept frikandelburger eastern style

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor en bereid de Turkse broodjes volgens aanwijzingen op de verpakking.
2
Verwarm de olie in een koekenpan. Bak de frikandellen 4 min. in een pan en keer regelmatig. Halveer de frikandellen en snijd beide helften in de lengte, maar snijd ze niet volledig door.
3
Snijd de rode ui in halve ringen. Meng de rode ui, spitskool en wortel met de sesam-soja dressing.
4
Halveer de Turkse broodjes en besmeer met mayonaise. Beleg beide broodjes met een frikandel, curry en de rauwkost. Garneer met seroendeng en gebakken uitjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Pinda
  • Selderij
  • Ei
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via