Dit is wel een heel bijzonder broodje frikandel! Belegd met heerlijke kruiden ketchup en mayonaise, jalapeño’s, tortillachips en koriander. Zo krijg de Hollandse klassieker een Tex-Mex twist.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept frikandelburger tex-mex style
Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor en bereid de Italiaanse bollen volgens aanwijzingen op de verpakking.
2
Verwarm de olie in een koekenpan. Bak de frikandellen 4 min. in een pan en keer regelmatig. Halveer de frikandellen en snijd beide helften in de lengte, maar snijd ze niet volledig door.
3
Snijd de rode ui in halve ringen en de paprika in reepjes. Pluk de blaadjes van de koriander.
4
Snijd de Italiaanse bollen doormidden. Smeer de mayonaise op het broodje en beleg met een frikandel. Garneer met curry, rode ui, gele paprika en jalapeño’s. Top af met wat tortillachips en blaadjes koriander.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment