Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Frikandelburger Indian style

Een broodje frikandel, maar dan anders! De extra hot kruiden ketchup curry en rode peper zorgen voor die extra kick. Liever iets minder pittig? Verwijder dan de pitjes van de rode peper uit de zaadlijst.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept frikandelburger indian style

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op en bereid de flatbreads volgens aanwijzingen op de verpakking.
2
Verwarm de olie in een koekenpan. Bak de frikandellen 4 min. in een pan en keer regelmatig. Halveer de frikandellen en snijd beide helften in de lengte, maar snijd ze niet volledig door.
3
Meng de rode ui, spitskool en wortel met de sesam-soja dressing. Snijd de rode peper in fijne ringen. Pluk de blaadjes van het takje koriander.
4
Besmeer de flatbreads met een dun laagje mayonaise en beleg met een frikandel, curry en de rauwkost. Garneer met rode peper en koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Selderij
  • Sesamzaad
  • Ei
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via