De lekkerste moederdag recepten
Lifestyle

De lekkerste moederdag recepten

9 mei is het weer tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten. Dit is dé dag om jouw moeder, oma of bonusmama eens flink te verwennen! Ben je nog op zoek naar leuke inspiratie of ideeën om dit te doen? Dan hebben wij hier wat tips en heerlijke recepten voor je!

Borrelplank

Borrelen 
Houdt jouw moeder ervan om uitgebreid te borrelen? Probeer dan deze heerlijke borrelplank! Ideaal om deze aan het begin van de middag op tafel te zetten en te serveren met haar favoriete drankje. Je kan de borrelplank maken zoals het recept, maar je kan het ook wat persoonlijker maken door de favoriete hapjes van jouw moeder toe te voegen.

Hartige Cannelloni Moederdag Taart

Cannelloni taart 
Wil je je uitsloven in de keuken? Ga dan voor deze heerlijke cannelloni taart! Dit is een hartige taart, voor de moeders die geen zoetekauwen zijn.

De lekkerste moederdag recepten

Ontbijt op bed of aan gezellig aan tafel? 
Maak jij een ontbijt op bed of wil je liever uitgebreid tafelen aan een mooi gedekte tafel? Voor beide keuzes hebben wij een heerlijk recept: deze luxe ontbijtplank XL. Haal de favoriete broodjes van je moeder in huis en zet haar favoriete bloemen op tafel. Met een variatie aan beleg, vers fruit en een gekookt eitje zorg je gegarandeerd voor een goed begin van de dag.

Red velvet naked cake 
Is jouw moeder een liefhebber van taart? Maak dan deze prachtige red velvet naked cake. Heb je een Whirlpool magnetron met Crispfunctie? Dan heb je de oven niet eens nodig! Top de taart af met botercrème en rood fruit en ze zal hier gegarandeerd blij mee zijn.

Lekker met een frisse smoothie

Maak naast alle lekkernijen een Moederdagsmoothie voor de dorst! Maak het drankje van mango, banaan en amandelmelk compleet met mangofiguurtjes. Hartjes, sterren, alles wat jij maar wilt!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Artikelen

Gemaakt door Eatertainment

Delen via