Print opties

Sluiten

Frikandelburger Indian style

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op en bereid de flatbreads volgens aanwijzingen op de verpakking.
2
Verwarm de olie in een koekenpan. Bak de frikandellen 4 min. in een pan en keer regelmatig. Halveer de frikandellen en snijd beide helften in de lengte, maar snijd ze niet volledig door.
3
Meng de rode ui, spitskool en wortel met de sesam-soja dressing. Snijd de rode peper in fijne ringen. Pluk de blaadjes van het takje koriander.
4
Besmeer de flatbreads met een dun laagje mayonaise en beleg met een frikandel, curry en de rauwkost. Garneer met rode peper en koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.