Print opties

Sluiten

Yoghurt met zelfgemaakte perengranola

Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Ingrediënten perengranola
1
Snijd de peer en de appel in blokjes en zet apart.
2
Doe de ahornsiroop, water, zonnebloemolie en vanillaroma met een snuf zout in een pannetje en verwarm op laag vuur.
3
Meng de quinoa, havermout, kaneel, peerblokjes, zonnebloempitten en pompoenpitten en roer de siroop en doorheen.
4
Spreid de granola uit over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 45 minuten op 120˚C. Laat afkoelen en bewaar in een afgesloten pot.
5
Vul een pot of beker van 350 - 400 ml met laagjes granola, peer, appel en yoghurt.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.