Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Yoghurt met zelfgemaakte perengranola
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
50 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1 Migo peer
1 Kanzi appel
500 gr Zuivelhoeve Boer'nyoghurt
8 el perengranola
Ingrediënten perengranola
80 gr quinoa
120 gr havermout
50 gr zonnebloempitten
50 gr pompoenpitten
1 tl kaneel
1 peer, in kleine blokjes
2 el ahornsiroop
2 el zonnebloemolie
1 tl vanille-extract
1 el water
1 snufje zout
1
Snijd de peer en de appel in blokjes en zet apart.
2
Doe de ahornsiroop, water, zonnebloemolie en vanillaroma met een snuf zout in een pannetje en verwarm op laag vuur.
3
Meng de quinoa, havermout, kaneel, peerblokjes, zonnebloempitten en pompoenpitten en roer de siroop en doorheen.
4
Spreid de granola uit over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 45 minuten op 120˚C. Laat afkoelen en bewaar in een afgesloten pot.
5
Vul een pot of beker van 350 - 400 ml met laagjes granola, peer, appel en yoghurt.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.