Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Breng twee pannen water aan de kook. Schil de aardappelen en snijd in kleine blokjes. Kook in één pan de zoete aardappelen en sperziebonen in 10 minuten beetgaar. Giet vervolgens af en zet weg. Kook in de andere pan de eieren hard in 8 minuten, pel en zet apart.
2
Snipper de ui en fruit deze in de olie aan in de pan. Pers de knoflookteentjes uit boven de pan. Voeg vervolgens de rotikruiden, de hele peper en de vis toe en bak 2 minuten mee. Giet de bouillon over de vis en laat 5 minuten pruttelen. Voeg de aardappels en sperziebonen toe en laat de bouillon in 5 minuten iets inkoken. Haal de Madame Jeanette peper uit de roti als de gewenste pittigheid is bereikt.
3
Verwarm de rotivellen zonder olie in een koekenpan. Snijd de komkommer in dunne plakjes.
4
Serveer de warme rotivellen met een flinke schep witvisroti, de hardgekookte eieren en de komkommerplakjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Vis
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Zwartje
Jennifer van Eatertainment
Annie Gabriël
Jennifer van Eatertainment
Surinamer
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Zuid-Amerikaans
Voorkeuren
Bevat vis
Bevat kip
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via