Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Spoel de mosselen af met koud water en verwijder de mosselen met een kapotte schelp. Breng de mosselen in een laagje water aan de kook in een grote pan met deksel. Kook de mosselen in ongeveer 8 min. gaar met de deksel op de pan totdat de mosselen open gaan. Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
2
Gooi de mosselen die nog dichtzitten weg en haal de overige mosselen uit de schelp.
3
Giet de bouillon in een schaal over de couscous. Dek af totdat al het vocht is opgenomen in de couscous. Roer de couscous los met een vork en breng eventueel op smaak met peper en zout.
4
Halveer de cherrytomaten en kook de doperwten gaar in een pan met water. Meng de cherrytomaten, doperwten, mosselen en rucola door de couscous. Snijd de citroen in schijfjes.
5
Verdeel de couscous over twee borden en garneer met een schijfje citroen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Weekdieren
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Henk
Annefleur van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via