Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Was de mosselen schoon met water en verwijder eventueel de ‘baard’*. Mosselen die open staan of waarvan de schelp kapot is, kunnen worden weggegooid. Kook de mosselen in een grote pan met deksel in een laagje water voor 1 min. De schelpen staan nu open. Giet de mosselen af.
2
Snijd de helft van de teentjes knoflook en de peterselie fijn. Meng dit met de olijfolie, paneermeel, geraspte oude kaas, peper en zout. Als het mengsel te nat is, voeg dan nog wat paneermeel toe.
3
Maak de mosselen open en gooi de bovenkant van de schelp weg. Leg de mosselen in een ovenschaal met de mossel naar boven. Vul met het kruidenmengsel en zet 8 min. in de oven. Let op dat de mosselen niet verbranden.
4
Pers de resterende knoflook, snijd de bieslook fijn en snijd de citroen in parten. Meng de knoflook en bieslook met de roomboter egaal. Haal de mosselen uit de oven en serveer met de boter en citroenparten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Weekdieren
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via