In samenwerking met:
Gepofte mango met mozzarella
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Gepofte mango met mozzarella

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Snijd de mango langs de pit in twee mooie helften. Snijd de binnenzijde over de lengte een aantal keer in, maar laat de schil zitten. Het is niet erg als de schil iets wordt ingesneden, dit geeft meer ruimte om te vullen.
2
Rooster de hazelnoten in een pan en hak daarna grof. Snijd de mozzarella in plakjes en plaats tussen de inkepingen in de mango. Bestrooi met de chili flakes.
3
Zet de barbecue aan. Leg de mango met de schilzijde op de barbecue, zodra deze warm is. Haal de mango van de barbecue als de mozzarella gesmolten is. Maak op smaak met een beetje peper en zout.
4
Besprenkel de mango met limoen en extra vergine olijfolie. Garneer met de hazelnoten en blaadjes basilicum.