In samenwerking met:
Gepofte mango met mozzarella
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gepofte mango met mozzarella

Mango is een echte zomerse smaak. Dit gerecht heeft een unieke twist door de combinatie van mozzarella en chili flakes. Zo wordt het zoete gecombineerd met een beetje pit! Een perfect gerecht om een gezellige avond barbecueën mee af te sluiten.

Gezellig barbecueën past helemaal bij zomerse avonden. Een elektrische barbecue zet je eenvoudig op tafel in de tuin of op het balkon. Bekijk alle elektrische barbecues bij Blokker.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept gepofte mango met mozzarella

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Snijd de mango langs de pit in twee mooie helften. Snijd de binnenzijde over de lengte een aantal keer in, maar laat de schil zitten. Het is niet erg als de schil iets wordt ingesneden, dit geeft meer ruimte om te vullen.
2
Rooster de hazelnoten in een pan en hak daarna grof. Snijd de mozzarella in plakjes en plaats tussen de inkepingen in de mango. Bestrooi met de chili flakes.
3
Zet de barbecue aan. Leg de mango met de schilzijde op de barbecue, zodra deze warm is. Haal de mango van de barbecue als de mozzarella gesmolten is. Maak op smaak met een beetje peper en zout.
4
Besprenkel de mango met limoen en extra vergine olijfolie. Garneer met de hazelnoten en blaadjes basilicum.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via