Rode Bieten Wraps Met Bosvruchten En Geitenkaas
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Rode bieten wraps met bosvruchten en geitenkaas

Ga voor een verrassende, gezonde lunch met deze rode bieten wraps. De wraps worden belegd met een geitenkaas-bosvruchtenmengsel, rode bieten en veldsla. Door de wraps af te toppen met walnootjes, krijg je een heerlijke, knapperige bite.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept rode bieten wraps met bosvruchten en geitenkaas

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200˚C.
2
Snijd de rode bieten in dikke plakken en vervolgens in reepjes. Meng de rode bieten met de olijfolie, tijm, peper en zout, doe in een ovenschaal en rooster 15 à 20 min. in de oven.
3
Meng de geitenkaas met de bosvruchtenjam.
4
Besmeer de wraps met het geitenkaas-bosvruchtenmengsel, beleg met de rode bieten, veldsla en walnoten en rol de wraps op.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via