Ga voor een verrassende, gezonde lunch met deze rode bieten wraps. De wraps worden belegd met een geitenkaas-bosvruchtenmengsel, rode bieten en veldsla. Door de wraps af te toppen met walnootjes, krijg je een heerlijke, knapperige bite.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Recept rode bieten wraps met bosvruchten en geitenkaas
Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200˚C.
2
Snijd de rode bieten in dikke plakken en vervolgens in reepjes. Meng de rode bieten met de olijfolie, tijm, peper en zout, doe in een ovenschaal en rooster 15 à 20 min. in de oven.
3
Meng de geitenkaas met de bosvruchtenjam.
4
Besmeer de wraps met het geitenkaas-bosvruchtenmengsel, beleg met de rode bieten, veldsla en walnoten en rol de wraps op.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment