In samenwerking met:
Courgette met hummus, notenmix, bosui en koriander
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Courgette met hummus, notenmix, bosui en koriander

Dit recept is het lekkerst als de courgette wordt gegrild op de bakplaat! Door het grillen krijgt de courgette een lekker rokerig smaakje. Dit gaat perfect samen met de smaak van hummus, bosui en koriander. De noten geven een heerlijk knapperige bite.

Op zoek naar een bakplaat voor jouw gezellige zomeravond? Bekijk het assortiment bakplaten bij Blokker.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept courgette met hummus, notenmix, bosui en koriander

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Zet de bakplaat aan om op te warmen, deze heeft wat tijd nodig. Hak ondertussen de notenmix fijn en zet apart.
2
Snijd de courgette in de lengte in 4 gelijke delen, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Gril de courgette op de bakplaat tot deze gaar is en een mooi kleurtje heeft gekregen.
3
Snijd de bosui in mooie schuine ringen en pluk de blaadjes van de koriander. Besmeer de courgette met hummus. Garneer de courgette met de notenmix, geplukte koriander en gesneden bosui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?