In samenwerking met:
Courgette met hummus, notenmix, bosui en koriander
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Courgette met hummus, notenmix, bosui en koriander

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Zet de bakplaat aan om op te warmen, deze heeft wat tijd nodig. Hak ondertussen de notenmix fijn en zet apart.
2
Snijd de courgette in de lengte in 4 gelijke delen, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Gril de courgette op de bakplaat tot deze gaar is en een mooi kleurtje heeft gekregen.
3
Snijd de bosui in mooie schuine ringen en pluk de blaadjes van de koriander. Besmeer de courgette met hummus. Garneer de courgette met de notenmix, geplukte koriander en gesneden bosui.

Meer recepten op de bakplaat

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Soort
Borrelhapje
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via