Gegrilde Quesadilla Met Avocado
Niveau
Beginner
Tijd
25 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gegrilde quesadilla met avocado

Quesadilla betekent in het Mexicaans letterlijk ‘kaasdingetje’. Kaas ontbreekt dan ook zeker niet in dit recept. Samen met de avocado en bonen is het een flink gevulde quesadilla die ook prima geschikt is als avondmaaltijd. Lekker met salsa, ga jij voor mild of pittig?

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept gegrilde quesadilla met avocado

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Meng de kipdijfiletreepjes met de tacomix en 1 el olie. Bak de kipdijfiletreepjes in een koekenpan in 6-8 min goudbruin. Snijd de gebakken kip klein.
2
Snijd de bosui in ringetjes. Schil de avocado en snijd in plakjes. Hak de koriander grof en giet de maïs en kidneybonen af.
3
Besmeer een tortilla met 2 el crème fraîche. Bestrooi de onderste helft met kaas. Beleg de onderste helft met wat sla en kip. Beleg verder met de toppings naar keuze; mais, kidneybonen, bosui, koriander en avocado. Bestrooi weer met kaas en vouw dicht.
4
Gril de quesadilla in de sandwichgrill in 3 minuten goudbruin. Of bak de quesidilla 3 minuten aan iedere kant in een grillpan. Serveer met salsa.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via