Gele rijst met kabeljauw
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Gele rijst met kabeljauw

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Bereid de gele rijst zoals aangegeven op de verpakking en voeg een bouillonblokje toe aan het kookwater.
2
Snijd de tomaatjes in kwarten, de paprika in blokjes en de kabeljauw in grote stukken.
3
Verwarm een koekenpan met olijfolie, snipper de knoflook en fruit deze 2 min., voeg daarna de kabeljauw toe. Als de kabeljauw bijna gaar is, voeg je de paprika toe. Bak nog 2 min. Breng op smaak met peper en zout.
4
Giet de rijst af en breng ook op smaak met peper en zout, meng de kappertjes door de gele rijst.
5
Verdeel de rijst, kabeljauw, groenten en tomaatjes over de borden en garneer met de peterselie en in partjes gesneden limoen.