Bereid de gele rijst zoals aangegeven op de verpakking en voeg een bouillonblokje toe.
2
Snijd de tomaatjes in kwarten, de paprika in blokjes en de kabeljauw in grote stukken. Maak de ui en knoflook schoon en snipper fijn.
3
Verwarm een koekenpan met olijfolie en fruit de ui en knoflook 2 min. Voeg daarna de kabeljauw toe. Als de kabeljauw bijna gaar is, voeg je de paprika toe. Bak nog 2 min. Breng op smaak met peper en zout.
4
Giet de rijst af en breng ook op smaak met peper en zout, meng de kappertjes door de gele rijst.
5
Verdeel de rijst, kabeljauw, groenten en tomaatjes over de borden. Hak de peterselie fijn en snijd de limoen in partjes. Garneer met de peterselie en limoenpartjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.