Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
2u 0min
Totale tijd
2u 10min
1
Smelt de kokosolie en de honing in een pan tot het geheel lauwwarm is. Pureer vervolgens de avocado en banaan in een keukenmachine tot een gladde massa. Voeg hier de honing, kokosolie en de kokosrasp aan toe tot dit een gladde groene massa vormt.
2
Bekleed een bakblik (20 x 15 cm) of plastic bak met bakpapier. Stort de massa in het bakblik en duw dit stevig aan. Smelt de chocolade en smeer deze uit over de groene bodem. Strooi hier wat kokos en fijngesneden cranberry’s overheen. Laat het geheel 2 uur opstijven in de koelkast.
3
Snijd van de plaat mooie repen met een scherp mes en garneer de repen met blokjes avocado en banaan.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Helen
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Tussendoortjes
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via