Notenrijst Met Gerookte Makreel
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Notenrijst met gerookte makreel

Deze verrassende combinatie van notenrijst en makreel met een frisse yoghurtsaus mag je zeker niet overslaan. Boordevol gezonde, onverzadigde vetten. Goed voor de smaak, maar ook voor je hart en bloedvaten. Ideaal als snelle avondmaaltijd of verrassende lunch.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept notenrijst met gerookte makreel

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat even afkoelen en verdeel in gelijke porties.
2
Breng water aan de kook in een pan en kook de snijbonen in ongeveer 5 min. beetgaar. Giet af.
3
Hak de bieslook, peterselie en munt fijn. Houd wat munt apart ter garnering. Meng de Griekse yoghurt, bieslook, peterselie, munt, venkelzaad, zout, peper en knoflook tot een saus.
4
Schil en ontpit de avocado en snijd in kwarten. Verdeel de makreel, avocado en snijbonen over de kommen. Maak af met tuinkers en fijngesneden muntblaadjes.
5
Serveer met een flinke lepel van de yoghurtsaus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Noten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Rijst
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via