Pasta Pestosalade Met Mango Spinazie
Niveau
Beginner
Tijd
5 min

Pasta pestosalade met mango & spinazie

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
20 min
1
Breng de kippenbouillon aan de kook en draai het vuur laag. Leg de kipfilets in de bouillon en laat 12-15 minuten pocheren met het deksel op de pan. Haal de kip uit de bouillon en snijd in plakjes.
2
Breng in een tweede pan ruim gezouten water aan de kook en kook de penne in 8 minuten beetgaar.
3
Roer voor de dressing de pesto los met het citroensap, de olijfolie en de honing. Meng de saus door de pasta en schep er voorzichtig de mango- en paprikablokjes doorheen.
4
Serveer de pasta op een bedje van spinazie en leg de gesneden kip erbovenop. Garneer met versgemalen zwarte peper en eventueel wat citroenrasp.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Soja
  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Jaap Saunier
Sebastiaan van Eatertainment
Esther
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Soort
Pasta
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via