Pasta Pestosalade Met Mango Spinazie
Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Pasta pestosalade met mango & spinazie

Pasta pesto, voor velen een favoriet! Probeer dit keer deze zomerse pasta pesto met mango en spinazie; een frisse salade die zowel lauwwarm als koud gegeten kan worden. Wil je het jezelf nu extra makkelijk maken? Bereid het grootste gedeelte van de ingrediënten, zoals de gepocheerde kip, al een dag eerder en bewaar ze afgedekt in de koelkast. Zo hoef je de salade de volgende dag alleen nog maar samen te stellen.

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept pasta pestosalade met mango & spinazie

Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
20 min
1
Breng de kippenbouillon aan de kook en draai het vuur laag. Leg de kipfilets in de bouillon en laat 12-15 minuten pocheren met het deksel op de pan. Haal de kip uit de bouillon en snijd in plakjes.
2
Breng in een tweede pan ruim gezouten water aan de kook en kook de penne in 8 minuten beetgaar.
3
Roer voor de dressing de pesto los met het citroensap, de olijfolie en de honing. Meng de saus door de pasta en schep er voorzichtig de mango- en paprikablokjes doorheen.
4
Serveer de pasta op een bedje van spinazie en leg de gesneden kip erbovenop. Garneer met versgemalen zwarte peper en eventueel wat citroenrasp.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Melk
  • Gluten
  • Ei
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via