Risotto Met Pompoen En Pangasiusfilet
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Risotto met pompoen en pangasiusfilet

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
55 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een schaal de pompoenblokjes met chilipoeder en 1/3 van de olijfolie. Verdeel over een bakplaat en bak 20 à 25 min. in het midden van de oven.
2
Snipper de ui fijn. Verhit een diepe pan 1/3 van de olijfolie en bak hierin de ui met de kerriepoeder. Voeg de risottorijst toe en bak deze ongeveer 3 min. mee. Blus de rijst af met witte wijn en laat dit inkoken totdat het vocht bijna helemaal verdampt is. Voeg vervolgens lepel voor lepel de groentebouillon toe. Zorg dat de bouillon ook bijna helemaal verdampt is voordat je de volgende lepel bouillon toevoegt. Serveer de risotto zodra de rijst beetgaar is.
3
Dep de pangasiusfilets droog en breng op smaak met de kruidenmix voor vis. Verhit in een koekenpan 1/3 van de olijfolie en bak de vis in 5 à 6 min. aan beide kanten gaar.
4
Serveer de risotto met de rucola en pompoen in een diep bord. Leg de visfilets op de risotto.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Mosterd
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Myrthe
Lisa van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Balans
Koolhydraatarm
Soort
Rijst
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via