Print opties

Sluiten

Risotto met pompoen en pangasiusfilet

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
55 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een schaal de pompoenblokjes met chilipoeder en 1/3 van de olijfolie. Verdeel over een bakplaat en bak 20 à 25 min. in het midden van de oven.
2
Snipper de ui fijn. Verhit een diepe pan 1/3 van de olijfolie en bak hierin de ui met de kerriepoeder. Voeg de risottorijst toe en bak deze ongeveer 3 min. mee. Blus de rijst af met witte wijn en laat dit inkoken totdat het vocht bijna helemaal verdampt is. Voeg vervolgens lepel voor lepel de groentebouillon toe. Zorg dat de bouillon ook bijna helemaal verdampt is voordat je de volgende lepel bouillon toevoegt. Serveer de risotto zodra de rijst beetgaar is.
3
Dep de pangasiusfilets droog en breng op smaak met de kruidenmix voor vis. Verhit in een koekenpan 1/3 van de olijfolie en bak de vis in 5 à 6 min. aan beide kanten gaar.
4
Serveer de risotto met de rucola en pompoen in een diep bord. Leg de visfilets op de risotto.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.