In samenwerking met:
Fruitijsjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Fruitijsjes

Deze fruitijsjes zijn dé perfecte traktatie voor op een zomerse dag! Je maakt ze met SPA® Fruit Mango-Apricot, aardbeien en appel. Makkelijker wordt het niet! Zet de ijsjes lekker lang in de vriezer zodat ze goed bevroren zijn wanneer je ervan gaat genieten.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept fruitijsjes

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
4u 0min
Totale tijd
4u 10min
Kookmodus
1
Maak de aardbeien en de appel schoon en snijd ze in kleine stukjes.
2
Verdeel het gesneden fruit over de ijsvormpjes. Het fruit mag tot bovenaan de vormpjes komen, maar druk het niet aan.
3
Giet voorzichtig de SPA® Fruit Mango-Apricot over het fruit heen tot aan de vulrand. Dek af met de deksel en steek de ijsstokjes er voorzichtig in. Door al het fruit kan dit soms wat lastig zijn, maar even een beetje heen en weer bewegen zorgt ervoor dat je de stokjes er goed in kan prikken.
4
Zet voor minimaal 4 uur in de vriezer, maar het liefst een hele nacht.

De lekkerste traktatie op een warme dag: ijsjes!

Op een zonnige dag is er niets zo verfrissend als een ijsje. Zo’n ijsje gemaakt van fruit of met fruit, waar je geen genoeg van krijgt. Er zijn genoeg varianten om te ontdekken. Zo gaan we in dit makkelijke recept voor ijs gemaakt met verse aardbeien, schijfjes appel en SPA® Fruit Mango-Apricot voor een verfrissende touch. Na 10 minuten schuif je de ijsjes al in de vriezer, waarna je wél eventjes moet wachten. Geen zorgen, het is het wachten meer dan waard! Zeker weten dat je gaat genieten van deze frisse fruitijsjes.

Naast ijsjes gemaakt met frisdrank en vers fruit is het ook onwijs lekker om ijsschotsen te maken. De basis bestaat uit Alpro Absolutely Coconut en vanille-extract, gevolgd door blauwe bessen en wat granola voor een lekkere crunch. Ook dit recept is gemakkelijk om te maken, het moet alleen eventjes de vriezer in! Wil je nog een ander ijs recept proberen wat je gemakkelijk maakt met alleen fruit? Ga dan voor deze regenboog fruitijsjes. Deze ijsjes zien er niet alleen lekker uit, ze zijn ook ontzettend lekker. Je hoeft alleen wat fruit te pureren en laag voor laag in ijsvormpjes toe te voegen. Zo creëer je een mooie regenboog gemaakt van kiwi, mango, frambozen, blauwe bessen en aardbeien!

Of je nu dol bent op ijsjes met vers fruit als aardbeien of appel, of ijs gemaakt van fruit als aardbei, banaan of peer, er zijn genoeg heerlijke ijs recepten om te proberen. Kies je favoriet, ga in de ochtend aan de slag en geniet in de middag van een welverdiend, verfrissend ijsje!

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

  Voedingswaarden

  Per 1 persoonsportie

  Voedingswaarden

  Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

  Vind je dit leuk?

  Gemaakt door Eatertainment

  Delen via