Bereid de gele rijst zoals aangegeven op de verpakking en voeg een bouillonblokje toe aan het kookwater.
2
Snipper de ui en de knoflook en verwarm een grote pan met de helft van de olijfolie. Fruit de ui en de knoflook 2 min. Voeg dan de chilipoeder, paprikapoeder, komijnzaad, koriander en garam masala toe. Voeg hierbij de tomatenblokjes en spinazie. Laat de spinazie slinken en meng alles door elkaar. Voeg de Griekse yoghurt toe en meng door elkaar. Proef en breng op smaak met flink wat peper en zout.
3
Snijd de paneer in blokjes. Verwarm een koekenpan met de resterende olijfolie en bak de blokjes paneer aan alle kanten goudbruin.
4
Meng de paneer door de curry. Serveer de curry met de gele rijst.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.