Indiase veggieburgers met naanbrood en kerrie-kokossaus
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Indiase veggieburgers met naanbrood en kerrie-kokossaus

Deze Indiase veggieburgers met naanbrood en kerrie-kokossaus staan razendsnel op tafel. Het naanbrood geeft een originele twist aan de burger en is eens wat anders dan het traditionele burgerbroodje. De combinatie van frisse kokosyoghurt, mango en komkommer maakt de burger compleet.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept indiase veggieburgers met naanbrood en kerrie-kokossaus

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Bereid de burgers en naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Bestrooi de aardappelschijfjes met garam masala kruiden. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes 2 min. totdat ze warm zijn.
3
Meng het kerriepoeder met de kokosyoghurt. Snijd de mango en komkommer in dunne plakjes.
4
Snijd de naanbroden doormidden, beleg een helft met de burger, aardappelschijfjes, komkommer en mango. Verdeel de kerrie-kokossaus en sla over de burgers, maak af met de tweede helft van het naanbrood en zet de burger vast met een prikker.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via