Indiase veggieburgers met naanbrood en kerrie-kokossaus
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Indiase veggieburgers met naanbrood en kerrie-kokossaus

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Bereid de burgers en naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Bestrooi de aardappelschijfjes met garam masala kruiden. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes 2 min. totdat ze warm zijn.
3
Meng het kerriepoeder met de kokosyoghurt. Snijd de mango en komkommer in dunne plakjes.
4
Snijd de naanbroden doormidden, beleg een helft met de burger, aardappelschijfjes, komkommer en mango. Verdeel de kerrie-kokossaus en sla over de burgers, maak af met de tweede helft van het naanbrood en zet de burger vast met een prikker.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indiaas
Soort
Burgers
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via