Print opties

Sluiten

Indiase veggieburgers met naanbrood en kerrie-kokossaus

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediƫnten

2 personen
Ingrediƫnten
1
Bereid de burgers en naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Bestrooi de aardappelschijfjes met garam masala kruiden. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes 2 min. totdat ze warm zijn.
3
Meng het kerriepoeder met de kokosyoghurt. Snijd de mango en komkommer in dunne plakjes.
4
Snijd de naanbroden doormidden, beleg een helft met de burger, aardappelschijfjes, komkommer en mango. Verdeel de kerrie-kokossaus en sla over de burgers, maak af met de tweede helft van het naanbrood en zet de burger vast met een prikker.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.