Zeezout Molen Karamel Zeezout Bonbons Met Dadels En Chocolade (2)
Niveau
Beginner
Tijd
35 min

Karamel zeezout bonbons met dadels en chocolade

Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Week de dadels 10 min. in heet water en giet af.
2
Meng de dadels, cashewnoten, notenpasta, het koud water en 3/4 van het zeezout in een keukenmachine. Voeg een extra el water toe wanneer het geheel niet goed mengt. Vorm 10 balletjes van het mengsel. Zet de bonbons 10 min. in de koelkast.
3
Leg een vel bakpapier op een plank. Smelt de pure chocolade au bain-marie, prik een bonbon op een vork en haal door de chocolade zodat de bonbon volledig is bedekt. Haal voorzichtig van de vork en leg op het bakpapier. Herhaal dit met alle bonbons.
4
Smelt de witte chocolade au bain-marie. Dip een vork in de chocolade en beweeg boven de bonbons op en neer met de vork zodat er spetters op de bonbons ontstaan. Maak de bonbons af met de nougatine en het overige zeezout. Zet de bonbons in de koelkast totdat de chocolade is uitgehard.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Tussendoortjes
Cuisine
Frans
Soort
Gebak
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via