Meng de dadels, cashewnoten, notenpasta, het koud water en 3/4 van het zeezout in een keukenmachine. Voeg een extra el water toe wanneer het geheel niet goed mengt. Vorm 10 balletjes van het mengsel. Zet de bonbons 10 min. in de koelkast.
3
Leg een vel bakpapier op een plank. Smelt de pure chocolade au bain-marie, prik een bonbon op een vork en haal door de chocolade zodat de bonbon volledig is bedekt. Haal voorzichtig van de vork en leg op het bakpapier. Herhaal dit met alle bonbons.
4
Smelt de witte chocolade au bain-marie. Dip een vork in de chocolade en beweeg boven de bonbons op en neer met de vork zodat er spetters op de bonbons ontstaan. Maak de bonbons af met de nougatine en het overige zeezout. Zet de bonbons in de koelkast totdat de chocolade is uitgehard.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.