Couscous Met Pompoen En Ansjovis
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Couscous met pompoen en ansjovis

Ansjovis in blik is de ideale smaakmaker in dit couscousgerecht, waarvan wij altijd een blikje in huis hebben. Naast dat ansjovis heerlijk is door een salade, voegen wij het ook vaak toe aan pasta’s of pizza’s!

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept couscous met pompoen en ansjovis

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
40 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200˚C. Halveer de cherrytomaatjes. Schil de sinaasappel en snijd de partjes in stukjes. Meng de sinaasappel, tomaat en pompoenblokjes samen met de zonnebloemolie en tijm op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Plaats voor 20 min in de oven, voeg na 10 min de ansjovis toe en bak de laatste 10 min mee.
2
Giet ondertussen de kokende groentebouillon over de couscous en dek af met vershoudfolie. Laat voor 5 min stomen en roer vervolgens los met een vork.
3
Serveer de couscous met de groenten en ansjovis. Breng op smaak met peper en zout.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Vis
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via