Zet een heerlijk vegetarisch ovengerecht op tafel met onze aubergines met tomaat, couscous en walnoten. Door de walnoten fijn te hakken en te verwerken in de saus geef je een lekkere hartige twist aan het recept.
Tip! Wil je het recept gezonder maken? Ga dan voor 30+ kaas.
Ben jij ook zo gek op couscous? Misschien is onze couscoussalade met mayonaise of mediterrane pangasiusrolletjes met tomatencouscous wel iets voor jou!
Het is voor velen heel verleidelijk om zout te gebruiken bij aubergine. Dit is zeker niet nodig. Een kruidenmengsel van basilicum, oregano en paprikapoeder smaken er goed bijvoorbeeld bij. Combineer verschillende kruiden die jij lekker vindt!
Aubergine is een groente die je gemakkelijk in de oven kunt bereiden. Verwarm de oven voor op 200°C en laat de aubergine vervolgens 40 minuten in de oven staan. Zodra het vruchtvlees zacht is geworden, is de aubergine klaar.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment