Pasta Met Krokante Vis
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Pasta met krokante vis

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Kook de tagliatelle zoals aangegeven op de verpakking.
2
Verhit de roomboter het scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de vis in 5 min. rondom goudbruin. Haal uit de pan.
3
Pel de knoflook en snijd in plakjes. Snijd de tomaten doormidden en hak 3/4e van de peterselie grof. Snijd de rode peper in ringetjes. Voeg alles toe aan de pan waar de vis net in is gebakken en bak voor 2 min. op medium hoog vuur. Voeg zout en peper naar smaak toe.
4
Giet ondertussen de pasta af en voeg toe aan de groenten. Meng alles goed door elkaar. Snijd de citroen in partjes.
5
Serveer de pasta op een bord met de goudbruine Dutch Yellowtail belly bovenop. Garneer met wat grof zeezout, extra peterselie en blaadjes basilicum. Serveer met partjes citroen.