Pasta Met Krokante Vis
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Pasta met krokante vis

In dit recept gebruiken we Dutch Yellowtail belly: vol van smaak en lekker krokant gebakken. Geserveerd op een pasta met tomaat, peterselie en een rode peper voor net dat beetje extra pit.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept pasta met krokante vis

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Kook de tagliatelle zoals aangegeven op de verpakking.
2
Verhit de roomboter het scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de vis in 5 min. rondom goudbruin. Haal uit de pan.
3
Pel de knoflook en snijd in plakjes. Snijd de tomaten doormidden en hak 3/4e van de peterselie grof. Snijd de rode peper in ringetjes. Voeg alles toe aan de pan waar de vis net in is gebakken en bak voor 2 min. op medium hoog vuur. Voeg zout en peper naar smaak toe.
4
Giet ondertussen de pasta af en voeg toe aan de groenten. Meng alles goed door elkaar. Snijd de citroen in partjes.
5
Serveer de pasta op een bord met de goudbruine Dutch Yellowtail belly bovenop. Garneer met wat grof zeezout, extra peterselie en blaadjes basilicum. Serveer met partjes citroen.

Dutch Yellowtail wordt duurzaam geproduceerd, zonder antibiotica of vaccins, met 100% groene energie; een mooi alternatief voor bedreigde soorten als blauwvintonijn of zwaardvis. Behalve duurzaamheid en milieu, staat respect voor de vis bij Kingfish Zeeland centraal. De Dutch Yellowtail is een hoogwaardige vis die op verschillende wijze geserveerd kan worden, als sashimi, gerookt, gebakken of gegrild als een filet of hele vis. Kijk voor meer informatie op de website.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via