Print opties

Sluiten

Pasta met krokante vis

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de tagliatelle zoals aangegeven op de verpakking.
2
Verhit de roomboter het scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de vis in 5 min. rondom goudbruin. Haal uit de pan.
3
Pel de knoflook en snijd in plakjes. Snijd de tomaten doormidden en hak 3/4e van de peterselie grof. Snijd de rode peper in ringetjes. Voeg alles toe aan de pan waar de vis net in is gebakken en bak voor 2 min. op medium hoog vuur. Voeg zout en peper naar smaak toe.
4
Giet ondertussen de pasta af en voeg toe aan de groenten. Meng alles goed door elkaar. Snijd de citroen in partjes.
5
Serveer de pasta op een bord met de goudbruine Dutch Yellowtail belly bovenop. Garneer met wat grof zeezout, extra peterselie en blaadjes basilicum. Serveer met partjes citroen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.