OSB Poké Bowl Poké Bowl Met Courgetti, Nori Surimisticks En Ingelegde Rode Ui (2)
Niveau
Beginner
Tijd
25 min

Poké bowl met courgetti, nori surimisticks en ingelegde rode ui

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Pel en snijd de ui in ringen. Meng azijn, suiker en zout in een kom. Voeg de ui toe en zet apart.
2
Breng water aan de kook in een pan. Snijd de courgettes met behulp van een spirelli in slierten. Blancheer 2 min. in het kokende water. Giet af en laat uitlekken.
3
Knip de norivellen in lange stroken van 4 cm breed. Wikkel de norivellen om de surimi sticks.
4
Pel de knoflook en rasp de knoflook en gember fijn. Meng met de sojasaus en sesamolie tot een saus.
5
Verdeel de courgetti over kommen. Verdeel de ingelegde rode ui, surimisticks, sojabonen en kiemgroente over de courgetti. Strooi de Verstegen Oriental blend voor poké bowl over de bowls. Serveer met de saus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Sesamzaad
  • Schaaldieren
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Japans
Diëten
Balans
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Bowls
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via