Sashimi Met Wasabi Gember En Sojasaus
Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Sashimi met wasabi, gember en sojasaus

Sashimi is dun gesneden verse vis, een populair sushigerecht. In deze variant gebruiken we het rugstuk van de Dutch Yellowtail. Dit gerecht schittert dankzij de versheid van de vis in eenvoud. De sojasaus, wasabi en ingelegde gember zorgen voor extra smaak.

 

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept sashimi met wasabi, gember en sojasaus

Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
5 min
1
Snijd de Dutch Yellowtail loin in plakjes van ongeveer 5 mm dik. Gebruik een goed scherp mes en snijd de plakjes in één haal van de vis.
2
Leg de gesneden plakjes dakpansgewijs in een rij op een bord.
3
Serveer met sojasaus, wasabi en ingelegde gember. Tip: de Dutch Yellowtail loin is lekker met zoute, zoete en/of pittige sojasaus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Soja
  • Vis
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via