Sashimi Met Wasabi Gember En Sojasaus
Niveau
Beginner
Tijd
5 min

Sashimi met wasabi, gember en sojasaus

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
5 min
1
Snijd de Dutch Yellowtail loin in plakjes van ongeveer 5 mm dik. Gebruik een goed scherp mes en snijd de plakjes in één haal van de vis.
2
Leg de gesneden plakjes dakpansgewijs in een rij op een bord.
3
Serveer met sojasaus, wasabi en ingelegde gember. Tip: de Dutch Yellowtail loin is lekker met zoute, zoete en/of pittige sojasaus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Soja
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Aziatisch
Japans
Diëten
Koolhydraatarm
Soort
Sushi
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via