Spaghetti all’arrabbiata
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Spaghetti all’arrabbiata

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Leg de cherrytomaatjes in een ovenschaal en rooster 20 min. in de oven.
2
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel ondertussen de ui en de knoflook. Snipper de ui en snijd de knoflook in plakjes. Snijd de rode peper in ringen.
3
Verhit de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook glazig. Voeg de rode peper toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en maak op smaak met peper en zout. Laat 15 min. koken op laag vuur. Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas.
4
Pluk de blaadjes van de basilicum. Serveer de pasta met een flinke schep van de tomatensaus, cherrytomaatjes uit de oven en garneer met Parmezaanse kaas en blaadjes basilicum.
Spaghetti all’arrabbiata
Spaghetti all’arrabbiata

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Balans
Soort
Pasta
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via