Print opties

Sluiten

Spaghetti all’arrabbiata

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Leg de cherrytomaatjes in een ovenschaal en rooster 20 min. in de oven.
2
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel ondertussen de ui en de knoflook. Snipper de ui en snijd de knoflook in plakjes. Snijd de rode peper in ringen.
3
Verhit de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook glazig. Voeg de rode peper toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en maak op smaak met peper en zout. Laat 15 min. koken op laag vuur. Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas.
4
Pluk de blaadjes van de basilicum. Serveer de pasta met een flinke schep van de tomatensaus, cherrytomaatjes uit de oven en garneer met Parmezaanse kaas en blaadjes basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.