Aardappelgratin Met Prei Biet En Geitenkaas
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Aardappelgratin met prei, biet en geitenkaas

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de bieten in dunne plakken en leg deze op de bodem van een ingevette ovenschaal. Leg hier vervolgens de aardappelschijfjes op.
2
Mix in een kom het ei met de crème fraîche en het citroensap en breng op smaak met peper en zout. Schenk het mengsel in de ovenschaal over de aardappelen en bieten.
3
Snijd de prei in halve ringen en voeg toe aan de ovenschaal. Snijd de dadels fijn en strooi deze samen met de geitenkaas over de prei.
4
Hak de hazelnoten fijn en strooi deze vervolgens samen met de broodkruim over de gratin. Bak de gratin in de oven in ongeveer 25 min goudbruin en gaar.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Frans
Soort
Aardappel
Ovengerechten
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via