Amandelkoekjes met chocolate chips en rozijnen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Amandelkoekjes met chocolate chips en rozijnen

Lactose- en/of glutenvrij eten en heerlijk genieten van onwijs lekkere koekjes? Probeer dan eens deze amandelkoekjes. Wij maken ze met vegan chocolate chips en rozijnen, maar je kan er bijvoorbeeld ook gedroogde mango of cranberries aan toevoegen!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

9 stuks
Ingrediënten

Recept amandelkoekjes met chocolate chips en rozijnen

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Mix het amandelmeel, boter, ei, suiker en zout door elkaar tot een deegbal. Meng er vervolgens de chocolate chips en rozijnen doorheen.
2
Verwarm de oven voor op 175°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak bolletjes van het deeg ter grootte van een pingpongballetje en druk plat op het bakpapier. Laat voldoende ruimte tussen de koekjes vrij.
3
Bak de koekjes 15-20 min. in de oven, laat vervolgens compleet afkoelen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via