Couscoussalade Met Mayonaise
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Couscoussalade met mayonaise

Deze couscousalade met Heinz Seriously Good Mayonaise is een heerlijke romige basissalade waar je nog van alles aan kan toevoegen. Voeg bijvoorbeeld gegrilde courgette, tomaat en aubergine toe voor je dagelijkse portie groente. Of serveer als bijgerecht bij bijvoorbeeld een barbecue.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept couscoussalade met mayonaise

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Breng het water met een groentebouillonblokje aan de kook. Doe de couscous in een kom, giet de bouillon erbij en dek af. Laat 5 minuten staan, maak los met een vork en roer de olijfolie erdoor.
2
Rooster de noten in een droge koekenpan in 3 minuten goudbruin, zet apart. Hak de bieslook en peterselie fijn en rasp de citroenschil. Zorg ervoor dat je alleen het gele van de schil gebruikt, het witte is bitterder en veel minder smaakvol.
3
Meng de lauwwarme couscous met de mayonaise, crème fraîche, peterselie, bieslook en citroenrasp. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
4
Serveer de couscoussalade met de gehakte noten. De salade is zowel koud als (lauw)warm heerlijk.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Selderij
  • Mosterd
  • Ei
  • Gluten
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via