Print opties

Sluiten

Banaan havermoutkoekjes met kokos

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
Toppings
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Prak de bananen. Voeg het lijnzaad, havervlokken, vanille extract, agavesiroop en kokosrasp toe. Meng goed en maak er vervolgens balletjes van ca 2-3 cm van met je handen. Druk ze een beetje plat op een met bakpapier beklede bakplaat.
2
Bak 20 min. in het midden van de oven. Haal de koekjes uit de oven en laat ze helemaal afkoelen.
3
Smelt de chocolade en giet dit over de koekjes, maak af met kokosrasp en zet in de koelkast tot de chocolade hard is.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.