bao buns met gemarineerde tofu
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Bao buns met gemarineerde tofu

Zachte bao buns, gemarineerde tofu en knapperige groenten, wat wil je nog meer? Voeg hier de sweet chili sauce aan toe en je krijgt een licht pittige smaakexplosie. Als dat geen genieten wordt, dan weten wij het ook niet meer! 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Bao buns met gemarineerde tofu

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Schil de winterpenen en schaaf in plakken met een mandoline of kaasschaaf. Snijd de rode kool in dunne repen.
2
Snijd de tofu in plakken en marineer met de hoisin saus en de helft van het Verstegen Sesamzaad. Zet 10 min. in de koelkast.
3
Bereid de bao buns in de stoommand volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verwarm ondertussen een pan met de zonnebloemolie en bak de tofu 8 min. Draai de tofu halverwege de baktijd om en voeg de rode kool toe.
5
Breng een andere pan met een laagje water aan de kook en kook de taugé 1 min.
6
Verdeel de wortel, taugé, rode kool en tofu over de bao buns. Pluk de blaadjes van de koriander en verdeel samen met het overige sesamzaad over de bao buns.
7
Serveer de bao buns met de Verstegen Guilt Free Sweet Chili Sauce.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via