Print opties

Sluiten

Bao buns met gemarineerde tofu

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil de winterpenen en schaaf in plakken met een mandoline of kaasschaaf. Snijd de rode kool in dunne repen.
2
Snijd de tofu in plakken en marineer met de hoisin saus en de helft van het Verstegen Sesamzaad. Zet 10 min. in de koelkast.
3
Bereid de bao buns in de stoommand volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verwarm ondertussen een pan met de zonnebloemolie en bak de tofu 8 min. Draai de tofu halverwege de baktijd om en voeg de rode kool toe.
5
Breng een andere pan met een laagje water aan de kook en kook de taugé 1 min.
6
Verdeel de wortel, taugé, rode kool en tofu over de bao buns. Pluk de blaadjes van de koriander en verdeel samen met het overige sesamzaad over de bao buns.
7
Serveer de bao buns met de Verstegen Guilt Free Sweet Chili Sauce.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.