Vandaag op het menu: gestoomde roodbaarsfilet met komkommersalade! De roodbaarsfilet wordt gestoomd in spitskoolbladeren. Dat zorgt voor een heerlijk pakketje op je bord. Extra lekker in combinatie met de frisse komkommersalade en de geurige jasmijnrijst.
Witte wijnen die afkomstig zijn uit de Loire vallei, hebben een mooie frisse smaak. De chenin blanc-druif wordt hier maar liefst al meer dan duizend jaar aangeplant. Ze weten dus wel hoe ze hier wijnen kunnen maken! En wat is er lekkerder dan een goede witte wijn met een lekker stukje vis? De Vallée d’Or Chenin Blanc is superlekker in combinatie met deze roodbaarsfilet. Een fris gerecht met een frisse wijn.
Ontdekken wat jouw smaakprofiel is, zodat je wijnspijscombinaties kunt kiezen afgestemd op jouw smaak? Doe de test en ontvang 25% korting op je bestelling bij Wijnvoordeel.nl!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment