Hawai Kipburger Met Ananassalsa
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Hawaï kipburger met ananassalsa

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Snipper de rode ui. Rasp de schil van de sinaasappel en pers de sinaasappel uit. Hak de jalapeño peper en munt fijn. Snijd de ananasblokjes klein en haal de blaadjes van de romaine sla los.
2
Meng de ananas, sinaasappelrasp en -sap, munt, jalapeño peper, rode ui en olie tot een salsa. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verwarm de pitabroodjes 5 min. in de oven. Grill de kipburgers 8 à 10 min. in een grillpan op middelhoog vuur. Meng ondertussen de mayonaise en kerrie tot een kerriemayonaise.
4
Snijd de pitabroodjes open, beleg met 2 blaadjes sla en 3 el salsa en leg hier de kipburger op. Besmeer de bovenkant van het broodje met de saus en leg op de burger.