Hawai Kipburger Met Ananassalsa
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Hawaï kipburger met ananassalsa

Kip Hawaï, oftewel kip met ananas! Deze tropische combinatie is heerlijk met kerriemayonaise. Serveer er een frisse salsa bij en je hebt binnen 20 minuten een heerlijke maaltijd op tafel.

 

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept hawaï kipburger met ananassalsa

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Snipper de rode ui. Rasp de schil van de sinaasappel en pers de sinaasappel uit. Hak de jalapeño peper en munt fijn. Snijd de ananasblokjes klein en haal de blaadjes van de romaine sla los.
2
Meng de ananas, sinaasappelrasp en -sap, munt, jalapeño peper, rode ui en olie tot een salsa. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verwarm de pitabroodjes 5 min. in de oven. Grill de kipburgers 8 à 10 min. in een grillpan op middelhoog vuur. Meng ondertussen de mayonaise en kerrie tot een kerriemayonaise.
4
Snijd de pitabroodjes open, beleg met 2 blaadjes sla en 3 el salsa en leg hier de kipburger op. Besmeer de bovenkant van het broodje met de saus en leg op de burger.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via